Zojuist hoorde ik op @NPORadio1 hoe @WouterZwart verslag deed van de zaak #Kavanaugh (= benoeming van de door #Trump voorgedragen redelijk conservatieve kandidaat voor de Supreme Court, die tevens de steun heeft van oud-president #Bush) ivm zeer recente aanklachten tegen hem.
2/ Drie vrouwen zijn opgestaan om te protesteren tegen de op handen zijnde benoeming van #Kavanaugh omdat ze 35 tot 40 jaar geleden (toen allen incl. de vermeende dader nog tieners waren) op schoolfeestjes seksueel zouden zijn mishandeld door de kandidaat voor de Supreme Court.
3/ In mijn ogen deed Wouter zijn verslag voor 95% vanuit het perspectief van de Democraten. Hij liet na om de volgende nuanceringen aan te brengen ...
4/ 🔸 Het verdachte moment waarop de aantijgingen door deze vrouwen naar buiten werden gebracht, nl. 2 dagen voor de stemming over de benoeming, terwijl #Kavanaugh al zijn hele carrière een smetteloze reputatie heeft (die meermalen door FBI-onderzoek is bevestigd).
5/ 🔸 Dat alle zelfbenoemde vrouwelijke slachtoffers activistische leden vande Democratische partij zijn. Dat geen van deze vrouwen in staat is een precieze lokatie of datum te noemen, waarop de vergrijpen zouden hebben plaats gevonden. Dat ze er 35-40 jaar over zwegen.
6/ 🔸Dat de meest recente aanklaagster werd aangebracht door advocaat Avenatti, u weet wel de advocaat van pornoster Stormy Daniels. Deze advocaat heeft ook politieke aspiraties. Hij zegt zich kandidaat te willen stellen als president voor de Democraten. Voor wat het waard is.
7/ 🔸 Tientallen vrouwen (incl. levenslange vrienden en collega’s van #Kavanaugh) zijn ongevraagd naar voren gekomen om hun steun te betuigen aan de Supreme Court kandidaat. Zij herkennen Kavanaugh totaal niet in het geschetste beeld en bestempelen de aantijgingen als laster.
8/ 🔸 Het moment waarop de 3 aanklaagsters opeens uit het niets naar voren treden (2 dagen voor de stemming over #Kavanaugh, terwijl nominatieproces al maanden loopt) is natuurlijk ook uiterst verdacht. Het heeft alle schijn van een gecoördineerde sabotage-actie v/d Democraten.
9/ 🔸 Tevens repte @WouterZwart over een ‘progressieve’ Republikein uit de Senaat, die een oproep deed om de beschuldigingen van de vrouwen vooral open tegemoet te treden en niet bij voorbaat al je stem te bepalen pro-Kavanaugh. Prima, maar er zijn ook genoeg Democraten die...
10/ ... hun stem al bij voorbaat anti-#Kavanaugh hebben vaststaan. Dus daarvoor zou die oproep ook moeten gelden. Verder zijn er ook verschillende ‘rechtse’ Democraten in de Senaat uit conservatieve heartland-staten, die heel wel vóór Kavanaugh zouden kunnen stemmen.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Percolator ⚓฿💎

Percolator ⚓฿💎 Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @Percolator_HNJ

Jan 24, 2018
[1] Man-made Global Warming (#MMGW) is een hardnekkige mythe. Do the math!
[2] #MMGW is een van oorsprong wetenschappelijke these, die al jarenlang agressief wordt gepromoot door een linkse kongsi van politiek, milieuorganisaties en media. Daarbij wordt geen tegenspraak geduld.
[3] Een groot deel van het bedrijfsleven heeft inmiddels eieren voor zijn geld gekozen en zich er ook maar bij aangesloten. Dat is het resultaat van een soort maatschappelijke chantage. Zouden die bedrijven dat niet doen, dan kunnen ze rekenen op...
Read 36 tweets
Jan 1, 2018
[1] De christendemocratische #ÖVP van Sebastian Kurz werd de grootste partij bij de verkiezingen in #Oostenrijk op 15 oktober 2017. Maar ook de rechtse #FPÖ van Heinz-Christian Strache, de Oostenrijkse evenknie van de #PVV, boekte verkiezingswinst. telegraaf.nl/nieuws/812684/…
[2] Strache (#FPÖ) en Wilders (#PVV) hebben al langere tijd goede banden. Samen met o.a. Front National (#FN) van Marine le Pen en vormen FPÖ en PVV de #ENF-fractie in het Europees parlement.

nieuws.nl/algemeen/20130…

europa-nu.nl/id/vjutef4bpfw…
[3] Na de verkiezingen deed #Kurz wat hij moest doen: hij formeerde een rechts kabinet van #ÖVP en #FPÖ, in het belang van #Oostenrijk.
Read 16 tweets
Dec 17, 2017
[1] Veel gutmenschen zien met leedvermaak toe hoe, in hun woorden, Forum voor Democratie de #PVV “leeg eet”. De welbespraakte Thierry Baudet slaagt erin om, wat veel politici van de gevestigde orde maar niet lukte, de PVV uit te hollen. Tenminste zo zien veel linkse mensen dat.
[2] En daar genieten die politiek-correcten intens van, gezien alle berichten, columns, commentaren, tweets, etc. over dit onderwerp. “Halleluja! Eindelijk zijn we van die nare Wilders af.” Die verwachting en hoop klinkt door in al hun reacties.
[3] Wat ze echter niet snappen is, dat wat iedereen met een gezonde dosis verstand wel ziet, namelijk dat het voor de juichende linkse massa een pyrrusoverwinning zal blijken te zien. Dat zit zo:
Read 16 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(