Percolator ⚓฿💎 Profile picture
Jan 1, 2018 16 tweets 18 min read Twitter logo Read on Twitter
[1] De christendemocratische #ÖVP van Sebastian Kurz werd de grootste partij bij de verkiezingen in #Oostenrijk op 15 oktober 2017. Maar ook de rechtse #FPÖ van Heinz-Christian Strache, de Oostenrijkse evenknie van de #PVV, boekte verkiezingswinst. telegraaf.nl/nieuws/812684/…
[2] Strache (#FPÖ) en Wilders (#PVV) hebben al langere tijd goede banden. Samen met o.a. Front National (#FN) van Marine le Pen en vormen FPÖ en PVV de #ENF-fractie in het Europees parlement.

nieuws.nl/algemeen/20130…

europa-nu.nl/id/vjutef4bpfw…
[3] Na de verkiezingen deed #Kurz wat hij moest doen: hij formeerde een rechts kabinet van #ÖVP en #FPÖ, in het belang van #Oostenrijk.
[4] De nieuwe Oostenrijkse regering is tegen door de #EU opgelegde asielquota en wil de grenzen sluiten voor (illegale) massamigratie uit #Afrika en het #MiddenOosten. nos.nl/artikel/220915…
[5] @MinPres Rutte heeft vandaag een ontmoeting gehad met @sebastiankurz in Wenen. Daarvan deed hij in de gebruikelijke snoevende bewoordingen verslag op #Facebook. Hij is het (als we hem mogen geloven) in bijna alles eens met Kurz en ziet uit naar intensieve samenwerking. Kuch.
[6] Of #Rutte en #Kurz het werkelijk op hoofdzaken eens zijn valt zeer te betwijfelen. Ik herken Rutte’s politieke standpunten namelijk he-le-maal niet in Kurz’ tweets over hun bilaterale ontmoeting in Wenen. Oordeel zelf:[7] In navolging van #Strache sprak #Kurz zich al eerder in ferme bewoordingen uit tegen massamigratie uit islamitische landen. Luister goed:Dat heb ik #Rutte allemaal nog nooit horen zeggen. Verre van...
[8] Sterker: In Nederland is het #Wilders die zich op soortgelijke wijze als #Kurz uitspreekt en het is #Rutte die daar steeds in krachtige woorden afstand van neemt.

[9] #Rutte ageert wel tegen #Wilders, maar niet tegen #Kurz, waarmee hij het veinst eens te zijn.

[10] #Rutte maakt zich totaal ongeloofwaardig. Hij bejubelt nu heel opportunistisch #Kurz en zijn regering. Maar die deed wat Rutte naliet, namelijk een kabinet vormen met de winnende grote anti-migratiepartij op de rechterflank. In Oostenrijk is dat de #FPÖ, in Nederland de #PVV
[11] Terwijl in #Oostenrijk in 2 maanden een kabinet werd gevormd, duurde dat in #Nederland ruim 7 maanden, omdat #Rutte juist koste wat het kost de #PVV buitenboord wilde houden. #Kurz koos voor de stem van het volk en dus het landsbelang. #Rutte niet...
[12] #Rutte koos ervoor om in weerwil van de verkiezingsuitslag het politiek-correcte establishment van NL te pleasen en een vaag vlees-noch-vis-kabinet te formeren van maar liefst vier partijen in het midden, waar geen kiezer om heeft gevraagd.

nl.wikipedia.org/wiki/Kabinetsf…
[13] #Rutte wilde geen regering vormen met de #PVV, want die partij staat voor “het verkeerde soort populisme”. Maar hij claimt nu wel dat hij het grotendeels eens is met de nieuwe regering van #Oostenrijk, die n.b. gebaseerd is op hetzelfde soort populisme, namelijk van de #FPÖ.
[14] Voor zover #Rutte @VVD, na zijn ontelbare leugens, nog enige geloofwaardigheid bezat, heeft hij dat nu ten grave gedragen. Wat een aanfluiting is die man. Het is onbegrijpelijk dat zo’n bewezen electorale zwendelaar zoveel kiezers achter zich blijft houden.
[15] Wanneer komt de afrekening voor de #VVD eens een keer? Ik heb er geen fiducie in. En áls die afrekening al komt, dan komt hij veel te laat... ☹️

opiniez.com/2017/03/05/50-…
[16] Tot zover dit draadje van @Percolator_HNJ. Voor al uw sterke koffie.

• • •

Missing some Tweet in this thread? You can try to force a refresh
 

Keep Current with Percolator ⚓฿💎

Percolator ⚓฿💎 Profile picture

Stay in touch and get notified when new unrolls are available from this author!

Read all threads

This Thread may be Removed Anytime!

PDF

Twitter may remove this content at anytime! Save it as PDF for later use!

Try unrolling a thread yourself!

how to unroll video
  1. Follow @ThreadReaderApp to mention us!

  2. From a Twitter thread mention us with a keyword "unroll"
@threadreaderapp unroll

Practice here first or read more on our help page!

More from @Percolator_HNJ

Sep 27, 2018
Zojuist hoorde ik op @NPORadio1 hoe @WouterZwart verslag deed van de zaak #Kavanaugh (= benoeming van de door #Trump voorgedragen redelijk conservatieve kandidaat voor de Supreme Court, die tevens de steun heeft van oud-president #Bush) ivm zeer recente aanklachten tegen hem.
2/ Drie vrouwen zijn opgestaan om te protesteren tegen de op handen zijnde benoeming van #Kavanaugh omdat ze 35 tot 40 jaar geleden (toen allen incl. de vermeende dader nog tieners waren) op schoolfeestjes seksueel zouden zijn mishandeld door de kandidaat voor de Supreme Court.
3/ In mijn ogen deed Wouter zijn verslag voor 95% vanuit het perspectief van de Democraten. Hij liet na om de volgende nuanceringen aan te brengen ...
Read 10 tweets
Jan 24, 2018
[1] Man-made Global Warming (#MMGW) is een hardnekkige mythe. Do the math!
[2] #MMGW is een van oorsprong wetenschappelijke these, die al jarenlang agressief wordt gepromoot door een linkse kongsi van politiek, milieuorganisaties en media. Daarbij wordt geen tegenspraak geduld.
[3] Een groot deel van het bedrijfsleven heeft inmiddels eieren voor zijn geld gekozen en zich er ook maar bij aangesloten. Dat is het resultaat van een soort maatschappelijke chantage. Zouden die bedrijven dat niet doen, dan kunnen ze rekenen op...
Read 36 tweets
Dec 17, 2017
[1] Veel gutmenschen zien met leedvermaak toe hoe, in hun woorden, Forum voor Democratie de #PVV “leeg eet”. De welbespraakte Thierry Baudet slaagt erin om, wat veel politici van de gevestigde orde maar niet lukte, de PVV uit te hollen. Tenminste zo zien veel linkse mensen dat.
[2] En daar genieten die politiek-correcten intens van, gezien alle berichten, columns, commentaren, tweets, etc. over dit onderwerp. “Halleluja! Eindelijk zijn we van die nare Wilders af.” Die verwachting en hoop klinkt door in al hun reacties.
[3] Wat ze echter niet snappen is, dat wat iedereen met een gezonde dosis verstand wel ziet, namelijk dat het voor de juichende linkse massa een pyrrusoverwinning zal blijken te zien. Dat zit zo:
Read 16 tweets

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3/month or $30/year) and get exclusive features!

Become Premium

Don't want to be a Premium member but still want to support us?

Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal

Or Donate anonymously using crypto!

Ethereum

0xfe58350B80634f60Fa6Dc149a72b4DFbc17D341E copy

Bitcoin

3ATGMxNzCUFzxpMCHL5sWSt4DVtS8UqXpi copy

Thank you for your support!

Follow Us on Twitter!

:(