Twitter author Profile picture

Jun 12, 2018, 14 tweets

در این رشتو میخوام وقاحت، رذالت و خیانت #دلواپسان در مورد #FATF رو نشون بدم.
از دوستان مخصوصا کسانیکه میگن چرا این مملکت اصلاح نمیشه خواهش میکنم به دقت بخونن و ببینند که #دولت_پنهان چطور سر راه این دولت سنگ اندازی میکنه ولی زمان خودشون همه اینکارها انجام شد و کسی نگفت خیانته!
1/

1-تبادل اطلاعات با این نهاد از سال 2008(اسفند 85) و در دولت #احمدی_نژاد آغاز شد. این نهاد در کنار چند کشور دیگر از وضعیت بد روشهای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم در ایران گزارش ارائه داده است. پس اولا تعامل با این نهاد مربوط به این دولت نیست. ثانیا مختص به ایران نیست!
2/

2-بخاطر گزارشهای این نهاد ریسک تعامل موسسات مالی با ایران بالا رفت و مخصوصا بعد از تحریمها این ریسک چند برابر شد. بر این اساس در کشور تصمیم گرفته شد الزامات این نهاد تامین گردد. توضیح اینکه این نهاد دو گزاره اصلی "پولشویی" و "مبارزه با تامین مالی تروریسم" یا همون AML/CFT دارد.
3/

لذا در دولت #احمدی_نژاد و زیر نظر #دادستانی و #وزارت_اطلاعات وقت، "لایحه" مربوط به پولشویی(AML) تهیه و در سال 86 به تصویب مجلس و شورای نگهبان رسید. یعنی یکی از دو الزام اصلی FATF در دولت انقلابی ا.ن تهیه و توسط مجلس انقلابی و اصولگرا تصویب و توسط شورای بصیر نگهبان تایید شد!
4/

علاوه بر آن در سال 87 نیز "لایحه" الحاق ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد براى مبارزه با فساد که در راستای اقدامات لازم جهت تعدیل گزارشات FATF بود توسط دولت انقلابی ا.ن تهیه، توسط مجلس انقلابی و اصولگرا تصویب و توسط مجمع تشخیص
(بخاطر اختلاف مجلس و شورای نگهبان) تایید شد!
5/

3-با توجه به تشدید مشکلات بانکی ناشی از تحریم و گزارشهای FATF، در سال 1388، دبیرخانه شورای امنیت ملی وقت و شخص آقای جلیلی، دیپلمات انقلابی، دولت را "مکلف" نمود که با FATF "تعامل برقرار کرده و الزامات آنها را رعایت نماید". همچنین دولت مکلف به تبادل اطلاعاتی در این زمینه شد!
6/

4- بر این اساس جهت تعامل با FATF سه لایحه دیگر در دولت #احمدی_نژاد طراحی شد:
-الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم CFT (همین که سرش دعواست!)
-الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی (پالرمو )
-قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم
7/

به عنوان اولین قدم، قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم توسط دولت انقلابی #احمدی_نژاد به مجلس ارائه شد. مجلس انقلابی قبل هم آن را تصویب کرد و به شورای نگهبان ارسال شد. شورای نگهبان به دلیل ماهیت موضوع، از قوه قضاییه خواست نظر دهد که نظر ق.ق تا دولت روحانی طول کشید.
8/

در نهایت "قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم" که توسط دولت #احمدی_نژاد تهیه شده بود در سال 94 به تصویب مجلس و تایید شورای نگهبان رسید.
همچنین لایحه الحاق ایران به پالرمو که در دولت #احمدی_نژاد تهیه شده بود در آذر92 به مجلس ارسال و پس از کش و قوسهای زیاد در خرداد97 تصویب شد!
9/

لذا از چهار قانونی که جهت توصیه های FATF تهیه شده بود سه مورد از آنها در دولت انقلابی #احمدی_نژاد و با "تکلیف" آقای دکتر جلیلی، دبیر وقت شورای امنیت ملی تهیه و تصویب شد. اما هیچ #دلواپس و هیچ نماینده مجلس و هیچ رسانه ای آن زمان به فکر #خیانت نبود.
10/

اما در این میان فقط یک لایحه باقی مانده و آن هم لایحه "الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم" هست که به اسم FATF معروف شده. جالب اینکه این لایحه اصلا FATF نیست و یکی از الزامات(CFT) این گروه است. لذا تصویب این قانون به معنای پذیرش و عضویت در FATF نیست!!!
11/

در حقیقت با اجرای AML (که در دولت قبل تصویب و تایید شد) و CFT تازه الزامات گروه FATF اجرایی شده!
5- اما از همه مهمتر و خیانت بارتر، نامه وزیر اقتصاد دولت #احمدی_نژاد به FATF است که در آن تعهد تصویب، گرفتن تایید از شورای نگهبان و اجرای بدون کم و کاست الزامات این گروه را میدهد.
12/

همچنین این وزیر دولت انقلابی #احمدی_نژاد، طی یک نامه به رییس مجلس درخواست تسریع در تصویب قوانین و الزامات FATF را می کند یعنی همان کاری که در مجلس الان و دولت فعلی در حال انجام بود اما خیانت خوانده شد!
13/

حال باید پرسید چرا زمانیکه دولت انقلابی و عزتمدار دلواپسان عمده مسیر تصویب الزامات FATF را انجام داد هیچ دلواپسی نگران نشد؟چرا هیچ مطلبی در #جفتک و بقیه رسانه های ارزشی منتشر نشد؟ چرا هیچ نماینده مجلسی نگران نشد؟ چرا هیچ امام جمعه ای خطبه نخواند؟ چرا هیچ طوماری امضا نشد؟
14

Share this Scrolly Tale with your friends.

A Scrolly Tale is a new way to read Twitter threads with a more visually immersive experience.
Discover more beautiful Scrolly Tales like this.

Keep scrolling