Asrul Muzaffar🇲🇾 Profile picture
My tweets don't represent organizations I attach to in the past, present or future. Retweets and Likes are not necessarily endorsements unless stated otherwise
May 7, 2018 12 tweets 3 min read
"Najib aku tak suka. Mahathir pun aku tak suka. PAS out terus. Isyyy aku tak sure lagi la nak vote BN atau PH untuk #PRU14"

Based on my observation and interaction with several key officials, let me make it easy for you. VOTE PAKATAN HARAPAN.

Wanna know why? Ini adalah thread 1. DS Najib as a person is actually quite nice. But he has one major weakness. He relies too much on his so-called 'close advisors'.

Isu seperti 1MDB takkan berlaku kalau dari awal DS Najib lebih bersifat terbuka dan tak hanya berharap pada orang orang tertentu untuk nasihat
Apr 12, 2018 29 tweets 6 min read
"Jadi aku tak mahu ada pihak tertentu use your FB postings atau tweets (yang maki hamun, fitnah bagai tu) against you, kena angkut dan masuk lokap sampai miss hari mengundi 9 Mei kelak" - AMM Oklah. Daripada korang dengar cerita tak betul, buat assumption kemudian memandai sebar fitnah, aku rasa mungkin aku boleh cerita sikit camner aku dapat post tahun 2015 dulu.

Ini hanya sekadar to make my points in previous tweet clearer
Sep 7, 2017 34 tweets 3 min read
"Asrul ni mesti dulu kena buli teruk masa orientasi. Tu yang dia dok meroyan sekarang"

Okay... ini adalah thread Sebelum tu aku nak jawab lagi satu komen yang banyak aku terima:

"Asrul ni kutuk budak UiTM sebab dulu dia tak dapat masuk. Tu dia jealous"