Discover and read the best of Twitter Threads about #valtònyc

Most recents (3)

Com veig q hi ha molta gent esverada per la NO EXTRADICIO de #Valtonyc, adjunto una petita llista de "cantants de rap" que van ser protegits per l'Estat Ñ, tot i que mitja EU els reclamava per felicitar-los les festes. La llista és molt més llarga, això només és petita mostra: 🔽
1) Johannes Bernhardt. General Honorari SS. Després de la guerra es va instalar a Dénia. C/Tossalet d'Oliver nº 17, una mansió coneguda com "La Casa dels Alemanys". Va estar vinculat a l'empresa SOFINDUS. Era el nº 7 d'una llista de 104 nazis que van ser reclamats a Espanya.
2) Martin Borman. Un dels homes de confiança d'Adolf Hitler. Responsable de la deportación dels jueus als camps de Polonia i uns dels artífexs de l'Holocaust. Va viure a Alacant sota la protecció de l'Esglèsia abans de fugir, probablement a Bolivia.
Read 18 tweets
Obro fil en francès sobre la situació vergonyosa del #presospolítics a #Espanya i el silenci d'#Europa. Ja n’hi ha prou. Llibertat presos polítics.
Le chemin de l’exil exige de nombreux renoncements mais celui de la prison est celui de la #honte.
Le 11 septembre 2018, la #Catalogne fêtera la #Diada (Fête nationale de la Catalogne). En #Espagne, au 21e siècle, neuf personnes ont été injustement placées en détention provisoire dans l’attente d’un procès pour des délits de sédition et de rébellion.
Parmi elles, deux membres de la société civile, Jordi Cuixart et Jordi Sánchez et sept anciens membres du gouvernement de Carles Puigdemont, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Raúl Romeva, Josep Rull et Jordi Turull.
Read 10 tweets
REFLEXIONS D’ACTUALITAT:
Aquest mes de maig està resultant ser molt prolífic pels q creiem q l’efectivitat de la República passa x
1-afebliment de l’Estat (#Les4Crisis)
2-increment de la força interna
3-internacionalització del conflicte
4-Nova finestra oportunitat
Obro FIL
Fa mesos explico q 2018-9 es posen en resonancia #Les4Crisis
-Pensions, el pressupost no ho arreglarà ni de lluny
-deute, les darreres setmanes ha pujat la prima de risc...
-democràtica, casos com #Valtonyc obre una nova dimensió
-corrupció, Zaplana i Gurtel comencen a fer forat
Els d Cs fan campanya de #Españaciudadana xq veuen q la moral social baixa, enquesta UE posa Espanya la 4a menys democràtica, les extradicions demostren el perfil ranci de la justícia espanyola, manca de separació de poders...algú creu q això no passa factura tard o d’hora?
Read 12 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!