Discover and read the best of Twitter Threads about #Holleeder

Most recents (2)

Dat hij Sandra en Maike naar Parijs stuurde slaat nergens op, zegt #Holleeder.
Rechtbank houdt #Holleeder weer een gesprek voor dat Astrid opnam. Astrid: “Dat moet je niet doen.” #Holleeder: “Ik wel, ik wel. Ik ga Meijer en Boellaard op haar (Sonja) afsturen.”
Astrid: “Daar kun je niet mee leven.” #Holleeder: “Ik kan er niet mee leven als ik het niet doe”, aldus haar broer. Maar volgens hem gaat dat niet over liquidaties, “en het wil evenmin zeggen dat ik Sonja iets wil aandoen.”
Read 53 tweets
In combinatie met goed getimede storingen in het donorregister, regelmatige bezoekjes aan vergrijzingstehuizen en hypermoderne mobiele uitbeenklinieken, kan Nederland een bloeiende orgaanindustrie tegemoet zien. #donorwet #sleepwet
Met een goed functionerend #sleepwet|netwerk kunnen geschikte kandidaat-orgaandonoren worden opgespoord en nog dezelfde dag een in vertrouwen overeengekomen vrijwillige bijdrage in natura leveren. #donorwet
#Holleeder wekt een betrouwbaarder indruk dan de gemiddelde politicus afkomstig uit de andere als politieke partijen geregistreerde organisaties, dus dat zal het vertrouwen in de politiek alleen maar goed doen.
Read 11 tweets

Related hashtags

Did Thread Reader help you today?

Support us! We are indie developers!


This site is made by just two indie developers on a laptop doing marketing, support and development! Read more about the story.

Become a Premium Member ($3.00/month or $30.00/year) and get exclusive features!

Become Premium

Too expensive? Make a small donation by buying us coffee ($5) or help with server cost ($10)

Donate via Paypal Become our Patreon

Thank you for your support!